Royal Caribbean

19.10.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Rejsemagasinet (4): Flyferie - premiere 19/10-09 kl. 22.30

I dette afsnit af Rejsemagasinet har Anne-Vibeke Isaksen besøg af tre forskellige gæster fra flybranchen.

Direktør for Star Tours, Stig Elling, gæster Anne-Vibeke Isaksen i Rejsemagasinet, der denne gang har Flyrejser som tema

Direktør for Star Tours, Stig Elling, gæster Anne-Vibeke Isaksen i Rejsemagasinet, der denne gang har Flyrejser som tema


Den først gæst er Stig Elling fra Star Tours, der fortæller om rejsebureauets nye fly, der betyder langt mindre ventetid for børn og voksne på langdistanceflyvninger. Det nye entertainment system er allerede i brug og i programmet hører vi om de første gæsters reaktion. Star Tour har meldt ud at de ønsker at være Danmarks mest grønne rejsebureau. Stig Elling fortæller om de forskellige tiltag, der gøres indenfor fly-, destinations og administrationsdelen.

EU har netop lanceret en ny lov, der tillader piloter og kabinepersonale en arbejdsuge på op til 60 timer, hvilket i mange tilfælde betyder, at fejlprocenten stiger med op til 500 %. Mogens Holgaard, formand for Sammenslutningen af Danske Erhvervspiloter (DALPA), besøger Rejsemagasinet.

Det sidste indslag handler om tunge kuferter. 3F har lanceret en såkaldt kuffertkampagne, der skal lære rejsende at pakke mindre i deres kufferter, så bagagepersonalet bliver skånet for ryg- og slidskader. Med flere og flere rejsende er det et stigende problem.

Programmet sendes første gang 19/10-09 kl. 22.30

Læs mere på Rejsemagasinets hjemmeside herunder.

Se også...

TV-klip: Rejsemagasinet - Død Træt Kampagne om 60 timers arbejdsuge

Klip fra Rejsemagasinet sendt første gang d. 19.10.09 på dk4.

22-10-2009

Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Subaru
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt