Royal Caribbean

2.11.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

TV: Rejsemagasinet (5): Danmark uden for sæsonen - premiere 2.11.09 kl. 22.30

Danmark er et helt anderledes ferieland, når sommeren er slut. I dette afsnit af Rejsemagasinet har Anne-Vibeke Isaksen besøg af tre forskellige gæster, der hver i sær har med ferie i Danmark at gøre.

Hygge foran ilden

Hygge foran ilden


FDM Billund Camping satser nu på vintercamping, der vinder mere og mere frem i takt med de moderne campingvogne og autocampere uden problemer kan anvendes hele året. Campingpladsen, der ellers er en udpræget sommerplads, fordi den ligger nabo til Legoland, tilbyder nu også muligheden for anderledes camping om vinteren. Det nye Lalandia ligger lige ved siden af campingpladsen. Sussie Lund-Jensen fortæller om denne ferieform.

Kroferie er efterhånden en tradition hos danskerne. Jørgen Christensen fra Danske Kroer og Hoteller besøger Rejsemagasinet og fortæller, hvorfor denne ferieform bliver mere og mere populær. De danske kroer og hoteller har meget forskelligt at byde på. Aktiv ferie sammen med kro ophold vinder mere og mere frem.

Blåvand Kurbad og Wellness åbnede sommeren 2009. Det er Hvidbjerg Strand Feriepark – en af Danmarks få fem stjernede campingpladser, der står bag. Det imponerende center kan besøges af alle uanset hvordan man bor i Blåvand – camping, hytte, på kroen eller i sommerhus. Lene Slaikjær fortæller om det imponerende center.

Programmet sendes første gang mandag d. 2.11. kl. 22.30

Outwell
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt