Azamara Cruice

16.11.09

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Rejsemagasinet (6) Vinterferie i solen - premiere 16/11-09 kl. 21.30

Hotels.com har netop lanceret en undersøgelse, der viser, at 20 % vælger skiferie, ca. 25 % vælger storbyferie, men hele 45 % vælger sol og badeferie, når man skal på ferie om vinteren. Rejsemagasinet har denne gang tre gæster i studiet, som måske har svaret på hvorfor, danskerne vælger således.

Klik for større billede


Bravo Tours sælger rejser til hele verden – også om vinteren. Det tykke katalog bugner med gode vintertilbud. Peder Hornshøj fortæller om sikre valg som Azorerne, Thailand og Egypten. Der gives også gode råd til nye feriemål som f.eks. Dubai.

Thai Airways startede før sommerferien med at flyve direkte til Thailand fra Oslo. Det har frigivet en masse kapacitet fra København. Hør mere om hvorfor Thailand er så populære bland danskerne – også danske børnefamilier. Flemming Sonne besøger studiet.

Spies Rejser er et af Danmarks ældste rejsebureauer og et af de selskaber, der sender flest dansker til de kanariske øer, hver vinter. Torben Andersen fortæller om de populære kanariske øer og Thailand, der bl.a. er kendt for et fantastisk klima, når det er vinter i Danmark.

Programmet sendes første gang mandag d. 16/11-09 kl. 21.30

Se flere sendetider på dk4's hjemmeside via linket herunder.

Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Subaru
Outwell
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt