Royal Caribbean

1.10.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Rejsemagasinet (3): Skiferie i Østrig – premiere 5.10.09 kl. 22.30

I dette program er der tema på skiferie i Østrig og med speciel fokus på Ski Amadé. Et yndet feriemål for mange dansker uanset om det er på hotel, gasthof eller camping. Anne-Vibeke har besøg af forskellige gæster, der har masser af gode tips til denne destination.

Anders og Caroline Møller, har besøgt Østrig mange gange på ski, og besøger Anne-Vibeke Isaksen i studiet i programmet

Anders og Caroline Møller, har besøgt Østrig mange gange på ski, og besøger Anne-Vibeke Isaksen i studiet i programmet "Rejsemagasinet"


Det første indslag er fra Hochkönig og Maria Alm, der er blevet mere og mere populære bland danskerne de senere år, fordi det er enormt børnevenligt. Derfra går turen til Wagrain, der absolut er danskernes fortrukne skisportssted i Østrig. Og med god grund. Her går hyggen og den aktive ferieform op i en højere enhed.
Det sidste område i programmet er Gastein, der ud over at være et populært skisportssted også er kendt for wellness og kurbade.

Gæsterne i studiet er Bo Lauridsen fra Østrigs Turistbureau, Christian Daather fra Højmark Rejser og far/datter Anders og Caroline Møller, der har besøgt Østrig mange gange på ski.

Programmet sendes første gang 5.10. kl. 22.30 på dk4

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Skiferie i Wagrain i Ski Amade i Østrig

08-10-2009

Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt