Riis Rejser

20.9.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Rejsemagasinet (2): Skiferie - premiere 21.9.09 kl. 22.30

I dette program er der tema på skiferie, hvor Anne-Vibeke har besøg af forskellige gæster, der har masser af gode tips til denne form for ferie.

Rikke og Emil Degn besøger Anne-Vibeke Isaksen i programmet

Rikke og Emil Degn besøger Anne-Vibeke Isaksen i programmet "Rejsemagasinet", og fortæller om dres første skiferie i Idre, Sverige


Det første indslag er fra Idre i Sverige, der er et populært familiested, fordi området byder på alle former for vinteraktiviteter for hele familien. Anne-Vibeke får  bl.a. besøg af Niels Mouritzen fra VisitSweden samt mor/søn Rikke og Emil Degn, der sidste vinter besøgte stedet med resten af familien, der i alt tæller fire personer.

I anden halvdel af programmet er der også tema på skiferie, men denne gang med Italien som udgangspunkt. Courmayeur er endnu ikke så kendt for danskerne, men hvis man synes at luksus, hygge, wellness, skiløb krydret med italiensk gastronomi og enestående natur, så er dette område værd at undersøge. Det ligger for foden af Mont Blanc – mere behøver man vel ikke at sige. Mette Juul-Andersen besøgte stedet sidste vinter og fortæller her om sine oplevelser.

Flere sendetider kan ses på dk4's hjemmeside

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Skiferie i skønne Courmayeur i Italien

22-09-2009

Torre La Sal
Outwell
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt