Subaru

Ferie på Cypern - Afrodites Ø med solskin, dejlige strande og smukke bjerge

Charterferie til Cypern byder på badeferie fra Pafos i vest eller Agia Napa i øst, med solbeskinnede strande mere end 300 dage om året. Her er masser af kulturelle seværdigheder for Cypern har alle dage været et eftertragtet sted. Iflg. myten var det her, at Afrodite skyllede i land. Grækerne har været her, fønikerne, assyrerne, egypterne samt romerne har i oldtiden rejst bygninger, hvor nogle endnu kan ses. Senere kom englænderne med korsridderen Kong Richard Løvehjerte efterfulgt af italienerne og osmannerne. Englænderne vendte tilbage i nyere tid og først i 1960 blev Cypern en selvstændig republik.
På ferierejsen til Cypern opdager man, at både kultur og natur er præget af, at Cypern ligger, hvor tre kontinenter mødes - Europa, Asien og Afrika.
Men en ferie på Cypern er andet og mere end badeferie og kulturelle seværdigheder. Inde på øen rejser Troodos-bjergene sig - så høje at der kan være sne på toppen - og opfordrer til vandreferie på Cypern.

Artikler...

Paf over Pafos – om byen med det hele

Pafos er en gammel romersk hovedstad på Cypern der rummer flere historiske mindesmærker såsom de Osmanniske borge og flere smukke udgravninger af eksempelvis Dionysos’ hus, det romerske teater og kongegravene fra ca. 300 f.Kr.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Artikler...

1.1.16

Spændende vandreruter på Cypern

Vi har base i byen turistbyen Pafos (Paphos) i det sydvestl...

Læs mere

Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt