Dayz Resorts

Ferie i Egypten - byder på kulturrejser langs Nilen og/eller badeferie ved Det Røde Hav - mulighederne er utallige

En kulturrejse til Egypten kan begynde i hovedstaden Cairo, hvor pyramiderne i Giza fortsat imponerer og rejser spørgsmålet: Hvordan blev pyramiderne bygget? På Det Egyptiske Museum kan man blandt de mange antikke skatte se rigdommene fra Tutankhamons grav. Mange turister rejser til Aswan i det sydlige Egypten og bruger byen som base bl.a. til et besøg ved Abu Simbel Templet, inden turen går nordpå med et skib ned ad Nilen. Undervejs besøges de antikke templer, hvor Karnak Templet i Luxor anses for at være højdepunktet. Fra Luxor er der udflugter til Kongernes Dal med de gamle kongegrave, hvor faraoer blev lagt til hvile i farverige gravkamre.
Står der badeferie i Egypten på programmet, er mulighederne utallige. På sydspidsen af Sinaiørkenen ligger badebyen Sharm-el-Sheikh ud til Rødehavet med et tropisk koralrev, og på den anden side af havet ligger flere moderne turistbyer bl.a. Hurghada. Her er det sol, vand og sand, koralrev og en spændende ørken, der venter.

Artikler...

De 10 bedste badestrande i Egypten

I løbet af vinteren vælger flere danskere at skifte sne, sjap og mørke ud med sol og lune temperaturer i Egypten. Ferieparadiset ved Rødehavet er en af de vinterdestinationer, der er tættest på Europa, og de farverige koralrev og smukke hvide sandstrande har gjort Egypten til en feriefavorit. Hvis du er en af dem, der drømmer om at tilbringe vinteren under den egyptiske sol, får du her anbefalinger til de 10 bedste strande i Egypten.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Artikler...

Oplev en kopi af Tutankhamons grav i Kongernes Dal

Hvert år besøger millioner af turister Egyptens antikke seværdigheder, og det slider på de gamle kulturskatte. Flere af dem har måtte lukke for offentligheden, mens de restaureres. Men nu har ny avanceret teknologi gjort det muligt at skabe en tro kopi af Tutankhamons grav, som kan besøges i Kongernes Dal.

Artikler...

1.1.16

Hurgada byder på mere end flotte strande ved Det Røde Hav

Egypten har de seneste år har investeret kraftigt i udvikli...

Læs mere

1.1.16

Oplev de sjældne gravpladser syd for Cairo

En gravplads med 53 gravkamre udhugget i sten er blevet opd...

Læs mere

1.1.16

Kom tæt på Kleopatras grav i templet Taposiris Magna

Der er netop blevet gennemført en radarundersøgelse af temp...

Læs mere

Foto...
Egypten: Stemningsbilleder fra Luxor

1.3.10

Egypten: Stemningsbilleder fra Luxor

Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt