Jambo Feriepark

Ferierejser til Estland - det nordligste af De Baltiske Lande

På en ferie i Estlands hovedstad Tallinn får man som dansker kendskab til, at det var her, Kong Valdemar Sejr i 1219 drog på korstog for at kristne de vantro estere. Det gik ikke godt for danskerne, men krigslykken vendte, da der pludselig faldt et rødt flag med et hvidt kors ned fra himlen. Det var Dannebrog. Men efter nogle års besiddelse måtte kongen sælge Estland til tyskerne. Senere i den estiske historie tog andre over, men esterne har om nogen formået at rejse sig efter mange års besættelse bl.a. under det sovjetiske åg, selv om man fortsat rundt omkring kan se reminiscenser fra den tid - specielt når man kommer ud på landet, hvor maskiner og værktøj mange steder fortsat er ganske umoderne. Når landbrugsjorden ikke dyrkes så intensivt - ikke sprøjtes og drænes - opstår der store, fugtige engarealer, hvor storkene trives om sommeren. Kører man på sin ferie i Estland ud på landet, ser man garanteret den sort-hvide fugl gå og fouragere eller sidde på kanten af en rede.

Artikler...

Campingferie ved Estlands næststørste by Tartu

Stadig flere opdager at Baltikum er et eldorado for campister. Mange tyskere, hollændere og østrigere har for længst opdaget Baltikum som det oplagtes feriemål, hvor feriedrømmene kan blive opfyldt.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Artikler...

Turen går til Estland, Letland og Litauen

Dansk middelalderhistorie, eksotiske sus fra Rusland og storladen natur. Politikens Forlag udgiver nu en helt ny Turen Går Til Estland, Letland & Litauen med en række nye spisesteder og attraktioner.

Foto...
Sverige: Gennem Stockholms skærgård mod Tallinn

1.6.09

Sverige: Gennem Stockholms skærgård mod Tallinn

Estland: Byvandring i Tallinn

1.6.09

Estland: Byvandring i Tallinn

Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt