Subaru

Ferierejser til Nepal - fra dyb jungle til verdens højeste bjerge

Nepal er et lille land i Himalaya-bjergkæden med grænser til Indien mod syd og Kina (Tibet) mod nord. På ferie i Nepal er det primært bjergvandring mod verdens højeste bjerge, bl.a. Mont Everest, der trækker, men også junglesafari i landets vestlige del er populært. På en ferie i Nepal kan man i hovedstaden Katmandu og kongebyen Bhaktapur opleve spændende arkitektur med østens mystiske templer og paladser.

RejseAvisen.dk har været på tur til Nepal og giver på disse sider smagsprøver på ferie i dette bjergrige land med en imponerende natur.

Artikler...

Fra Kathmandu til Everest Base Camp i Nepal

Vi skal have en ekstra overnatning i Namche Bazar for at vænne os til højden og benytter dagen til at gå ud til det buddhistiske tempel i Thame, 4.000 moh. Det er en dag uden de store stigninger - men en forholdsvis lang tur over brusende floder med udsigt til flere høje bjerge og frugtbare dale med efterårets farver i fuld skala.

Artikler...

Verdens højeste bjerg - Mount Everest i Nepal

Bjerget med sine 8.848 meter er højere end alverdens andre bjerge. I mange, mange år har drømmen om at besejre kulden, vinden og udmattelsen for til sidst at nå toppen ramt mange eventyrere.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt