Dayz Resorts

Ferierejser til Tanzania - byder på verdens største vulkankrater, verdens største dyrevandring, kontinentets højeste bjerg og/eller afslappende badeferie.

I det kæmpemæssige vulkankrater Ngorongoro, verdens største caldera, lever vilde dyr, der er lette at spotte i det åbne terræn. En fotosafari i Tanzania giver fremragende naturoplevelser og er et must for den fotointereserede.
Men en ferie i Tanzania er mere end safari. Det er også her du finder Afrikas største bjerg Mount Kilimanjaro, der kan bestiges af de fleste.
Mange kombinerer rejser til Tanzania med et ophold på øen Zanzibar ud for kysten i det krystalklare Indiske Ocean, med rige muligheder for at snorkle eller dykke - eller bare slappe af på den kridhvide strand.

Artikler...

Mount Meru, Kilimanjaros søster

Mange er gennem årene blevet fristet til bestigning af Afrikas højeste punkt, Kilimanjaro i Tanzania. Men ”søsteren” tæt ved, nemlig Mount Meru er lidt uretfærdigt blevet en smule overset.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Artikler...

Betigning af Kilimanjaro - Afrikas højeste bjerg, Tanzania

Klokken er hen ad 23.30, da vi mødes i messeteltet og får en kop te og en kiks. Vi mangler den unge mand, men han havde det ikke helt godt i går og har nu sikre tegn på højdesyge, hvorfor han får diamox. Han vil gå ned i næste lejr, når det bliver lyst. Vi mangler også en unge kvinde, men hun fik maveonde i går og havde det ret så dårligt hele turen op til Barafu Camp i 4.640 moh. Flere gange måtte hun ud i busken bag stenen! Hendes jævnaldrende veninde melder sig klar, men får pludselig akut maveonde - men forsøger tappert at blive klar! Allis har på forhånd meldt fra og bliver i lejren. Vi øvrige er klar til at bestige Kilimanjaro...

Artikler...

Safari på Serengeti, Tanzania

Vi ligger godt i vores telte, der er stillet i en halvcirkel omkring de brændende petroleumslamper. Klokken er omkring 1 om natten og der lyder et hult brøl fra en løve i det fjerne. Et øjeblik efter besvares brølet af en anden løve. Men denne gang lyder det temmelig tæt på!

Artikler...

2.1.16

Oplev ”din egen” private ø tæt ved Zanzibar

Kun 30 minutters sejlads fra Zanzibar City, med den gamle b...

Læs mere

2.1.16

Zanzibar, Tanzania

Den første nat sover jeg under mit myggenet på det lille væ...

Læs mere

15.5.11

Privat safari i Tanzania

Vil man opleve Afrikas vilde dyr helt tæt på, kan det næppe...

Læs mere

Foto...
Tanzania: Bestigning af Kilimanjaro

11.8.07

Tanzania: Bestigning af Kilimanjaro

Tanzania: Safari i Serengeti

2.11.06

Tanzania: Safari i Serengeti

Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt