Isabella

Ferierejser til Tunesien - Badeferie i Middelhavet eller det eksotiske Afrika på kanten af Sahara. Bestem selv....

De fleste ferierejser til Tunesien går til badebyerne omkring Sousse - Hammamet og Monastir - men også den sydligere liggende ø Djerba, tiltrækker mange solhungrende gæster.
Men en ferie i Tunesien er også meget andet. Her oplever man det eksotiske Afrika med sine krydderidufte på de farverige markeder.
På kanten af Sahara ligger den lille ørkenby Douz, hvor dromedar-karavaner glider ud i den endeløse ørken. Prøv en udflugt på ørkenens vuggende skib til en oase midt i det storslåede landskab, hvor sandklit afløser sandklit så langt øjet rækker.
Læs mere om ferie i Tunesien her på RejseAvisen.dk

Artikler...

10 steder du skal opleve i Tunesien

Tunesien er kendt for pålideligt solskinsvejr og indbydende strande, men landet har meget andet at byde på. Som følge af påvirkning fra både øst og vest er landets kulturarv så rig, at det kan virke som ét stort museum under åben himmel med utallige arkæologiske skatte spredt rundt i landskabet.

Her er 10 spændende historiske steder at udforske i Tunesien.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Artikler...

Tunesien: Djerba, Middelhavets sydligste ø

Middelhavets sydligste ø, oaseøen Djerba, bliver nu også en sommerdestination for Bravo Tours danske charterrejseturister.

Artikler...

Tunesien: Herlig kamelsafari i Sahara

På vor tur mod ørkenbyen Douz, hvor vi skal på dromedarer ud i Sahara, gør vi holdt i Matmata for at besøge berberne. Her har berberne boet i århundrede i huler udgravet i de kølige kalksten. Der er simpelthen gravet et hul i jorden og nede i hullet er der udgravet rum, som udgør det for køkken, opholdsstue og soveværelser.

Artikler...

Storbyferie i livlige Tunis

Den tunesiske hovedstad Tunis er både en travl moderne storby og et vigtigt kulturelt centrum i den arabiske verden. Fra det 12. til 16. århundrede var Tunis en af de mest velstående byer i Middelhavsområdet. Byens glorværdige fortid kan ses overalt i de travle gader, hvilket gør Tunis til et oplagt mål for en kulturel storbyferie.
Tunis har tonsvis at tilbyde de kultur- og historieinteresserede. Dyk ned i Tunesiens farverige historie med disse fem uforglemmelige seværdigheder ...

Foto...
Tunesien: Kamelsafari i Sahara

26.3.07

Tunesien: Kamelsafari i Sahara

Artikler...

Yasmine Hammamet - et tunesisk ferieparadis

Yasmine Hammamet er en topmoderne udvidelse af et traditionelt feriested - og nu med i Bravo Tours’ sommerprogram.

Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt