Isabella

Ferierejser til Zambia - med smukke nationalparker og et enestående dyreliv

På en rejse til Zambias nationalparker venter fantastiske naturoplevelser i et uspoleret vildnis. Zambia har flere smukke nationalparker bl.a. Lower Zambezi National Park, hvor floden Laungwa River, der løber gennem hele Laungwa Valley, har så rigt og varieret et dyreliv, at det er svært at finde en lignende storslået safarioplevelse andre steder i Afrika.
I North Laungwa National Park findes næsten ufremkommelige skovområder. Et paradis for eventyrlystne globetrottere. En af de unikke dyreoplevelser er de store bøffelflokke, som vandrer rundt med løverne lige i hælene.
Ikke langt fra Zambias hovedstad Lusaka ligger Zambias ældste nationalpark - Kafue National Park - der med sine 22.400 km2 er blandt Afrikas største nationalparker. På en safari i Zambia kan man opleve store flokke antiloper, der tiltrækker både små og store rovdyr. Her er løveflokke, enlige leoparder og geparder, og grupper af vilde hunde ses ofte i deres evige jagt efter bytte.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Artikler...

Afslapning ved Zambezi-floden, Zambia

Lastbilerne holder i kilometerlange køer og må ofte vente i fire til fem dage på at blive færget fra Botswana over Zambezi-floden til Zambia. Vi er noget mere heldigt stillet for, vore busser fra Karibu Safari kører uden om alle busserne og direkte ned til færgelejet og kan efter kort tid køre ombord på den lille færge, som kun tager to til tre biler ad gangen.
Er vi frække eller er der betalt noget under bordet, så vi kan springe alle andre over? Vi ved det ikke, men korruption er ikke et ukendt fænomen i disse egne af verden.

Foto...
Zambia: The Zambezi Waterfront, Livingstone

31.10.12

Zambia: The Zambezi Waterfront, Livingstone

Zambia: Bytur i Livingstone

31.10.12

Zambia: Bytur i Livingstone

Zambia: Med African Queen på Zambezi-floden

31.10.12

Zambia: Med African Queen på Zambezi-floden

Zambia: Mod landsbyen Chipata

31.10.12

Zambia: Mod landsbyen Chipata

Der er i øjeblikket ingen konkurrence!
Se aktuelle vindere
Tidligere vindere
Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt