Isabella

Ferierejser til Sri Lanka

Sri Lanka - tidligere kendt som Ceylon - ligger i Det Indiske Ocean ud for Indiens sydspids med mere end 2000 års omtumlet historie og naturoplevelser i særklasse. Her findes et rigt dyreliv med elefanter, leoparder, krokodiller, aber og mange andre dyrearter - herunder et utal af fugle. Her er kilometervis af skønne badestrande og i havet boltrer hvalerne sig. Sri Lanka er et land, hvor religion og traditioner holdes i hævd af en meget venlig og gæstfri befolkning.

RejseAvisen.dk bringer på disse sider artikler og billeder fra Sri Lanka.

Artikler...

Hunas Falls i Sri Lankas højland

Ad en smal jordvej arbejder bussen sig langsomt op gennem bjerglandskabet med skråninger dækket af tæt regnskov vekslende med åbne arealer med te-plantager. Jordvejen snor sig omkring dybe slugter og er så smal, at hastigheden nærmest går i stå, når to biler må vige og langsomt passerer hinanden. Det tager omkring fem timer at køre fra Sri Lankas hovedstad Colombo til vores bestemmelsessted i det centrale højland - Hunas Falls Hotel - ca. 30 km nord for Kandy.

Artikler...

Flodsafari og havskildpadder i Sri Lanka

Først på eftermiddagen kører vi til turistbyen Hikkaaduwa, som var blandt de første feriedestinationer hvortil danskere ankom i 70erne med Spies og Tjæreborg. Tsunamien i 2004 gjorde stor skade på byen og mange af husene er ikke blevet genopbygget. Den nye officielle byggelinie er nu 300 meter fra stranden.

Nyhedsbrev...
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev
Email:
Navn:
Tilmeld
Afmeld
Se nyhedsbreve
Foto...
Sri Lanka: Sinharaja - uberørt regnskov

5.12.15

Sri Lanka: Sinharaja - uberørt regnskov

Sri Lanka: På tur mod Ratnapura

4.12.15

Sri Lanka: På tur mod Ratnapura

Sri Lanka: Bestigning af Adam's Peak

3.12.15

Sri Lanka: Bestigning af Adam's Peak

Sri Lanka: Den kongelige botaniske have i Kandy

1.12.15

Sri Lanka: Den kongelige botaniske have i Kandy

Bogmærk eller del
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt