Dayz Resorts

1.2.17

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Hvordan får du mest skiferie for pengene?

Det er ved at være tid til at booke skiferie, og du kan spare mange penge, hvis du kigger dig godt for og vælger en mindre destination uden for de mest populære uger. Her følger de bedste tilbud til de svenske pister lige nu.

Der er penge at spare på skiferien, hvis du tænker dig om. Så er det pludselig lidt billigere at blive den nye Lucas Söderberg.

Der er penge at spare på skiferien, hvis du tænker dig om. Så er det pludselig lidt billigere at blive den nye Lucas Söderberg.


Der er penge at spare

Udsigten til sjov i sneen med hele familien, blussende kinder i solen og varm kakao i en bjælkehytte kan få enhver til at glæde sig til den årlige skitur. Men samtidig kan lommerne allerede begynde at smerte på forhånd ved visheden om, at en uge på skiferie med liftkort og hotel hurtigt kan blive en pebret omgang – især hvis hele familien skal med.

Men med nogle få tommelfingerregler for øje, kan du hurtigt få prisen på skiferien ned i et leje, hvor den ikke ribber opsparingen helt.

Vær hurtigt ude:

Først og fremmest skal du booke i god tid. Så får du de bedste tilbud og de bedste værelser.

Vælg det nære:

Skal prisniveauet holdes nede, er det også klogt at booke en destination tættere på. Her er Sverige et godt bud.

Du kan leje et hus, en lejlighed eller en hytte og køre hen til skisportsstedet i stedet for at bo lige ved siden af pisten, og da køreturen er relativt kort - især for de, der bor på Sjælland - kan du nøjes med at tage af sted i en forlænget weekend og stadig nå at stå på ski. Desuden er kronekursen i Sverige lav, så der spares også på forplejning, hvis ikke du medbringer mad hjemmefra.

Rejs uden for skolernes ferie:

Hvis du har mulighed for det, så book uden om uge 7 og 8. Det er her, alle andre rejser, og priserne er derefter. Hvis ferien skal ligge i de uger, så koncentrer søgningen om særtilbud.

Flere steder er der specifikt tilbud på børnevenlige destinationer selv i højsæsonen.

Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Torre La Sal
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt