Isabella

1.7.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Hvordan opbevarer jeg vigtige rejsepapirer?

Det er altid en god ide at have de vigtigste rejsepapirer med på ferien uanset hvor turen går hen. Tag en kopi af dem alle, men glem alt om tykke arkivmapper og plastiklommer til opbevaring af papirerne. Medbring blot din bærbare computer og et USB stik.

Gem en kopi af de vigtige papir inden ferien på et USB stik. Det er nemt og fylder ingenting

Gem en kopi af de vigtige papir inden ferien på et USB stik. Det er nemt og fylder ingenting


Sørg for at have en kopi af alle vigtige papirer, alt efter hvilken ferieform du foretager. Du bør have en kopi af registreringsattest på bil og campingvogn/teltvogn/autocamper, kørekort på fører af bilen/camperen, vt. visum, forsikringer og sygesikring på alle rejsende.

Få kopierne lagt ned på et USB stik, og lad originalpapirene blive derhjemme. Det fylder ingenting, og de fleste har nu om dage sin computer med på ferien. På den måde undgår man at slæbe alt det med på ferien, og får man brug for det, er de kun et klik på computeren væk.

En anden mulighed kan være at sende alle kopier til sin mail.  Her må man bare huske at adgang til mail kræver en internet forbindelse, det kan være dyrt at benytte via sin telefon i udlandet. Man kan også købe App's til Smartphones der kan gemme på vigtige billeder/dokumenter, og hvor man skal oprette en kode for at få adgang til dem.

Se også...
Tamarit Parc Resort
Subaru
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt