Royal Caribbean

1.1.13

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Vendelbo Vans
Bogmærk eller del
 

Sådan får du mere autocamper for pengene

Går du og drømmer om en autocamper er det måske nu du skal slå til. Du kan få rigtig meget autocamper for under 200.000,- kr. og de brugte vogne er ofte i en rigtig god stand.

Vendelbo Vans har i øjeblikket mange gode, men billige, brugte autocampere til salg. Slå til nu og spar penge.

Vendelbo Vans har i øjeblikket mange gode, men billige, brugte autocampere til salg. Slå til nu og spar penge.


Brugt i god stand

Det er vigtigt at bemærke at autocampere ofte ikke kører om vinteren og derfor ikke har været udsat for den ekstreme belastning, almindelige biler bliver udsat for om vinteren. Derfor vil du opleve at de fleste ældre autocampere er i en forbavsende god stand.

Det er også de færreste der kører til og fra arbejde i deres autocamper, så rigtig mange brugte vogne har et lavt km tal.

Men det er egentligt ikke så vigtigt om autocamperen har kørt få km, det betyder mere at den er velholdt og velplejet, hvilke de fleste autocampere er.

Årsagen til dette er at de fleste nye autocampere ikke er helt billige, så når man først har investeret, passer ejeren godt på den.

Mange brugte vogne i foråret

Mange etablerede autocampister, der er blevet bidt af den frihed man har med en autocamper, har her hen over vinteren bestilt deres nye autocamper til levering i foråret.

Det betyder for dig at du netop nu kan finde mange gode tilbud på fine brugt autocampere, der er indbyttet til meget fornuftige priser.

Du kan endda spare yderlige hvis du selv kan klare den kosmetiske finish, så som polering og rengøring.

Torben Jensen fra Vendelbo Vans oplyser at det netop nu kan være svært tidsmæssigt at nå den kosmetiske klargøring, og derfor kan der være mulighed for at få et yderligere afslag på den annoncerede pris, såfremt du selv ønsker at klare den kosmestiske klargøring (polering, rengøring mv.).

Samtidig er det vigtigt at huske at man hos en aut. forhandler altid får en vogn som er underlagt købelovens regler, således er der hos Vendelbo Vans ½ års garanti & 2 års reklamationsret på alle brugte vogne. Det er uanset om de er solgt uden kosmetisk klargøring.

Samtidig kan du en udvidet tryghedsgaranti på alle nye & brugte autocampere solgt af Vendelbo Vans på op til 5 år, som herefter yderligere kan forlænges.

Vendelbo Vans har foruden det store centralværksted i Tårs, serviceværksteder på Sjælland og i Flensborg.

Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Subaru
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt