Isabella

1.1.17

Af: Anne-Vibeke Isaksen
Bogmærk eller del
 

Sådan lægger du solidt gulv i forteltet

Bor man i campingvognen længere tid på samme sted, kan man med fordel lægge gulv i forteltet. Gulvet kan lægges i op til fem lag.

Sådan ligger man gulv i forteltet

Sådan ligger man gulv i forteltet


Man starter med at lægge et såkaldt ”Ground Cover”, der dækker et areal på cirka 30 cm uden for forteltet hele vejen rundt. ”Ground Cover” er en tynd og stærk UV-bestandig fiberdug. Når det er større end forteltet, har det yderligere den fordel, at forteltet beskyttes mod jordsprøjt og snavsede græskanter, hvorfor det også er nemmere at rengøre efter en lang sæson.
Dernæst placeres selve gulvet, der både kan være af plastik eller træ. Dette gulv er hævet over tæppet, så man ikke mærker kulde og fugt.
Hvis man vil gardere sig ekstra mod fugt fra undergrunden, kan der placeres en presenning over gulvfliserne. Men det er sjældent nødvendigt.
Oven på presenningen lægges et ”Comfort Carpet”, som er et fem mm tykt tæppe i Fibertex. Det skal kun gå ud til selve kanten af forteltet. Det er konstrueret som en slags isolering, som forhindrer jordkulde i at trænge op i forteltet. Det luner uden at suge fugt, og er blødt at gå på.

Sidste lag er et Isabella Floor, der heller ikke kan suge fugt.

Tamarit Parc Resort
Outwell
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt