Isabella

7.11.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Skallerup.dk
Bogmærk eller del
 

Skallerup Klit: Ferieophold med grøn samvittighed

Som det første feriecenter herhjemme kan Skallerup Klit Feriecenter dokumentere med et certifikat fra Det Norske Veritas, at centrets gæster holder ferie og nyder tilværelsens glæder uden at belaste atmosfæren og klimaet med drivhusgassen CO2.

Tag på ophold med god samvittighed til Skallerup Klit, uden at belaste atmosfæren

Tag på ophold med god samvittighed til Skallerup Klit, uden at belaste atmosfæren


Certificeringen er opnået efter mange års målrettede investeringer i vedvarende energi og gennem køb af miljøvenlig dansk vandkraft fra Tangeværket. I alt sparer disse tiltag atmosfæren for 4.223 tons CO2 årligt i forhold til varme og el fra traditionelle energikilder.
Dermed kan Skallerup Klits mange årlige gæster fra ind- og udland nyde ferieboligens spa, det tropiske vandland, det varme romerske bad og meget mere med en helt grøn samvittighed.

Den varme og el, der bruges, er miljøvenligt produceret. Først og fremmest af sol- og jordvarme, suppleret af CO2-neutral træpillefyring. Og så har feriecentret valgt at indkøbe hele sit elforbrug i form af endnu en vedvarende og CO2-fri energikilde, nemlig dansk vandkraft fra Tangeværket, Danmarks største vandkraftværk.

Skallerup Klit Feriecenter udgivet en brochure, ”Ferie i klimabalance,” som fortæller i detaljer om grundlaget og dokumentationen for, at gæsterne her kan holde ferie med ekstra grøn samvittighed. Læs meget mere på hjemmesiden.

Subaru
Swarowski
RejseAvisen.dk
Seneste nyt