Isabella

1.1.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Afterskiing og gourmet i tre kilometers højde

I Ötztal i Østrig, kan man opleve den klassiske østrigske skifrokost bestående af Schnitzel eller Speck der ofte serveres i hyggelige træhytter med ild i pejsen. Men på toppen af det 3.056 meter høje Gaislachkogel venter en helt anden spiseoplevelse.

Fa Restaurant Gaislachkogels panoramavindue er der udsigt til nogle af Østrigs højeste bjerge

Fa Restaurant Gaislachkogels panoramavindue er der udsigt til nogle af Østrigs højeste bjerge


Panoramaudsigt

I en ny og moderne restaurant, bygget i glas og stål, sættes nye kulinariske standarder, og fristes man af det ypperste inden for østrigsk vin og gastronomi, finder man det her.

Vinkortet lokker med de bedste østrigske vine, og spisekortet byder på så forskellige fristelser som traditionelle østrigske retter, asiatisk inspireret mad samt gourmetanretninger. Prøv fx et dusin friskfangede østers ledsaget af et glas Champagne, og indtag måltidet på solterrassen.

Gennem Restaurant Gaislachkogels panoramavindue er der udsigt til nogle af Østrigs højeste bjerge, og bevæger man sig ud på udsigtsplatformen har man et fantastisk 360 graders vue over tinderne. Platformen, som hører til Söldens Big 3, er et ud af tre udsigtssteder i området, der alle ligger i mere end 3.000 meters højde.

Som kontrast til den stilige stemning på Restaurant Gaislachkogel finder man adskillige afterski-steder, hvor atmosfæren er mere løssluppen. Flere af dem placerer sig på forskellige lister over Alpernes bedste afterski-barer, så besøg fx Fire & Ice, The Lucky Shag, Mogul eller Marcos Schirmbar.

Subaru
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt