Subaru

1.1.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Tag til Østrigs førende skisportsssted, Ischgl

Ischgl er Østrigs førende livsstils-skisportssted, og der er fart på døgnet rundt.

Et af Europas mest storslåede skiområder ligger rundt om Ischgl i delstaten Tirol i Østrig.

Et af Europas mest storslåede skiområder ligger rundt om Ischgl i delstaten Tirol i Østrig.


Et af Europas mest storslåede skiområder

Et af Europas mest storslåede skiområder ligger rundt om Ischgl i delstaten Tirol i Østrig. Silvretta-Arena kaldes området, der både har skiløb og underholdning i topklasse.

”Der er ingen Jante-lov i Ischgl”, fortæller Bo Schou Lauridsen, turistchef for Østrig, ”Her omtaler man sig selv udelukkende i superlativer: De største begivenheder, de smukkeste og bedste pister, de mest komfortable lifter og den bedste stemning. Gæsterne skal ikke nøjes med det næstbedste.”

Og gæsterne sætter pris på det. Paznaun-dalen med skisportsbyerne Ischgl, Kappl, See og Galtür ligger i alle afstemninger i top 3 over Østrigs bedste skiområder. En af årsagerne er, at der i Ischgl og hele Silvretta-Arena er en perfekt blanding af vintersportstilbud og livskvalitet.

Grænseløs skioplevelse

I Silvretta-Arena er det muligt at komme helt ud over horisonten. I hvert fald kan man på sit østrigske liftkort komme over i det toldfrie schweiziske paradis Samnaun, og dermed har man i alt 200 kilometer pister til rådighed.
40 komfortable skilifter løfter skiløberne op i terrænet, hvor 580 snekanoner kan dække mere end 90 procent af pisterne med sne, så der fra sæsonstart til begyndelsen af maj er garanti for ideelle vintersportsbetingelser.
I kraft af det perfekt udbyggede liftsystem, hyggelige traktørsteder ved pisterne, restauranter og solterrasser begejstrer Silvretta Arena alle ski- og snowboardentusiaster.
I Østrigs største sammenhængende skiområde er der noget at opdage og opleve for alle: nemme og krævende pister, talrige nedfartsvarianter med uberørt dybsne og en nyanlagt funpark til snowboardere og freestyle-skiløbere sørger for afvekslende skifornøjelser.

Byens gæster står over for svære valg: afterski, fest, flirt, shopping i gågaden, Latte Macchiato på en smart café, middag på en gourmetrestaurant og Ischgls berømte natteliv.

Byens gæster står over for svære valg: afterski, fest, flirt, shopping i gågaden, Latte Macchiato på en smart café, middag på en gourmetrestaurant og Ischgls berømte natteliv.


Livsstil i sneen

Flere end 10.000 gæstesenge i luksushoteller, lejlighedshoteller, ferieboliger og pensioner gør det muligt at finde det rigtige miljø for enhver smag - og tilmed står Ischgl med sine mangfoldige restauranter, barer, butikker, begivenheder og natteliv for en utrolig livslyst.
For også når dagens skiløb er overstået, er underholdningen i Ischgl i topklasse. Byens gæster står over for svære valg: afterski, fest, flirt, shopping i gågaden, Latte Macchiato på en smart café, middag på en gourmetrestaurant og Ischgls berømte natteliv. Ikke uden grund og takket være sine utallige tilbud er Ischgl uden sammenligning livsstils-metropol i Alperne.

Restaurant Alpenhaus på Idalpe ligger i 2.300 meters højde.

Restaurant Alpenhaus på Idalpe ligger i 2.300 meters højde.


Perfekt for soldyrkere

Restaurant Alpenhaus på Idalpe ligger i 2.300 meters højde. På den store solterrasse og på hvileterrassen på øverste etage kan man - omgivet af drømmeagtige kulisser - nyde solen. Her er plads til 350 soldyrkere. Den behagelige indendørs-afdeling har en skilounge med et kulinarisk miljø.

Mindst lige så attraktivt er Silvrettabanens nyopførte dalstation i Ischgls centrum med alle bekvemme faciliteter for skiløberne: nye, effektive salgssteder for liftkort, kontor for ski- og snowboardskolen og en informationsstand. Det mest behagelige er ski- og støvleudlejningen, der ligger helt inde i lifthuset. Bøvlet med at slæbe skiudstyr fra og til hotellet hører fortiden til.


Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Ski-special, Anja Bolbjerg

20-10-2012

Primo Tours
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Torre La Sal
Subaru
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt