Azamara Cruice

7.6.12

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Sønderjylland: Danfoss Universe, naturvidenskab for hoved og krop

Danfoss Universe er en moderne forlystelsespark for børn i alderen fra 5-16 år. Parken er en god bladning af naturvidenskaben hvor du kan få brugt både hoved og krop.

Bliv entreprenør for en dag og prøv gravemaskinerne hos Danfoss Universe

Bliv entreprenør for en dag og prøv gravemaskinerne hos Danfoss Universe
Fotograf: Rasmus Schønning


Her er der mulighed for at udfordre og afprøve sig selv og vennerne på mange af parkens aktiviteter. Pump vandkanonerne og fyr dem af, eller få afprøvet din indre entreprenør, hvor du selv styrer gravemaskinen.  Besøg Blå kube og oplev nogle af naturens kræfter. Se bl.a. den islandske geyser springe 18 meter op i vejret, og mærk varmen fra vulkanen i udbrud.

Ud over de mange spændende temaer, er der også mulighed for at afprøve sine køreegenskaber på Segway-banen. Det er ikke så svært som det ser ud, og efter en grundig instruktion bliver man sluppet løse på banen. Her skal man igennem slalombanen og passere vejarbejde og ellers holde tungen lige i munden ….det er ikke så svært som det se ud og alle bliver bidt af denne herlige leg.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Sommerferie i Danmark - På besøg hos Danfoss Universe

Rejsemagasinet har været en tur forbi Danfoss Universe, og kigge på deres naturvidenskabelige forlystelsespark. Læs mere om Rejsemagasinet – Sommerferie i Danmark her

05-06-2012

Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt