Azamara Cruice

24.2.16

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: José Barea
Bogmærk eller del
 

Super shopping i Madrid

Ud over de mange attraktioner inden for kultur, gastronomi og underholdning byder den spanske hovedstad også på suveræne shoppingmuligheder, der virkelig formår at tiltrække turister. Så hvis du vil ud og svinge visa-kortet, kunne Madrid være den oplagte feriedestination.

Las Salesas kvarteret - blot et af de mange steder du kan få motioneret shoppegenet.

Las Salesas kvarteret - blot et af de mange steder du kan få motioneret shoppegenet.


Konkurrencedygtig storby

Madrid er blevet et helt enestående rejsemål for købelystne turister. Dette skyldes især de moderne shoppingcentres høje kvalitet og store udvalg, der giver mulighed for at finde verdens allerbedste mærker og mere traditionelle produkter samlet på ét sted – og altid til den bedste pris.

Hovedstaden er den eneste region i Spanien, hvor størstedelen af butikkerne holder åbent 365 dage om året og da de vigtigste shoppingområder er beliggende i centrum af byen, er det også nemt at kombinere indkøb med et mere kulturelt program.

Dette gælder eksempelvis de avantgardeprægede kvarterer Chueca og Fuencarral, den gamle bydel Madrid de los Austrias med dens traditionsrige forretninger og området omkring Gran Vía og Puerta del Sol, hvor shoppelystne i alle aldre kan finde lige det, de står og mangler.

Stærke priser på gode varer

På Salamanca-kvarterets "gyldne mil", på spansk kaldet la Milla de Oro, som er beliggende mellem de centrale gader Serrano og José Ortega y Gasset, finder du over 30 eksklusive internationale mærker, hvilket gør strækningen til en populær destination blandt de shoppelystne.

Selvom de største udsalgsperioder fortsat er januar og juli, fjernede man i 2012 restriktionerne på dette område, således at de madrilenske butiksejere selv kan bestemme, hvornår de vil sætte priserne ned på deres varer. Det er derfor altid nemt at finde priser, som er meget bedre end på det danske marked.

Takket være Madrids omfattende metronet (bestående af 12 linjer og 301 stationer) og de mere end 200 busruter er der desuden ingen undskyldning for ikke at benytte sig af offentlig transport, når shoppelysten skal tilfredsstilles.

Outwell
Torre La Sal
Primo Tours
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt