Subaru

14.10.16

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Søren Kokholm/DK Rejs
Bogmærk eller del
 

Nordjysk charterselskab nu også med afgange fra Billund

SunCharter, der hidtil kun har haft afgange fra Aalborg lufthavn, har haft en eksplosiv vækst, der resulterer i at selskabet nu gør sin entré i endnu en dansk lufthavn, nemlig Billund.

Dette syn kan flere af SunCharters gæster nu glæde sig til at se - Billund Lufthavn set fra oven.

Dette syn kan flere af SunCharters gæster nu glæde sig til at se - Billund Lufthavn set fra oven.


Store udvidelser

Den nordjyske charterarrangør SunCharter, der hidtil kun har haft afgange fra Aalborg Lufthavn, har med rekordfart mangedoblet antallet af rejsende: I 2015 gik SunCharter fra 1.000 til 20.000 rejsende, i 2016 når de fordoblingen fra 20.000 til 40.000 rejsende, og i 2017 er målet intet mindre end 60.000 rejsende.

Den imponerende vækst betyder, at SunCharter nu gør sin entré i endnu en dansk lufthavn. Fra foråret 2017 flyver SunCharter nemlig ikke kun fra Aalborg Lufthavn. De slår også stolt dørene op til flyvninger fra Danmarks andenstørste lufthavn, Billund Lufthavn.

- Vi har hele vejen haft en urokkelig tro på vores koncept om den perfekte, klassiske charterrejse med et kompromisløst fokus på service og kvalitet. Og med den overvældende efterspørgsel, vi har oplevet de sidste to år, er det tydeligt, at danskerne har budt SunCharter varmt velkommen, udtaler SunCharters administrerende direktør Søren Kjellerup stolt.

- Den store efterspørgsel på vores charterrejser har derfor tilladt os at drømme endnu større. Med både Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn glæder vi os nemlig ikke alene til at give nordjyderne, men alle jyder de bedste muligheder for at rejse af sted på den dejligste charterferie med SunCharter, uddyber SunCharters vicedirektør Carsten Terp Hansen.

SunCharter sender nu også gæster til f.eks. Hotel Ionian Park på Korfu, fra Billund Lufthavn.

SunCharter sender nu også gæster til f.eks. Hotel Ionian Park på Korfu, fra Billund Lufthavn.


Ikke kun for nordjyder

SunCharters opgørelser over rejsende viser at ca. 20 % af charterselskabets gæster bor syd for Aarhus og med annonceringen af charterarrangørens entré i Billund Lufthavn sikres det at SunCharter bedre kan imødekomme den store efterspørgsel fra de mange rejselystne danskere. Også dem der ikke bor i nordjylland.

I første omgang vil SunCharter tilbyde rejser til Kreta, Rhodos, Korfu, Gazipasa og Golden Sands fra Billund Lufthavn. Fra hjemmebanen i Aalborg Lufthavn vil selskabet fortsat flyve til samtlige af deres ni rejsemål.

- Vi er stolte af at se frem mod endnu en sæson, der byder på meget mere af alt det bedste fra SunCharter. Uanset hvilken lufthavn, du flyver fra, bliver din ferie med SunCharter nemlig præcis, som du kender den. Du kan altid parkere gratis i lufthavnen. Du bliver altid sendt trygt og godt af sted af vores lufthavnsvagt. Og på destinationen vil vores danske rejseledere døgnet rundt under hele din ferie gøre alt for at sikre dig din drømmeferie, fortæller produkt- og marketingchef i SunCharter Ole Kragelund Jürgensen.

Første afgang fra Billund Lufthavn vil være d. 8. april 2017.

Subaru
Primo Tours
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt