Isabella

1.1.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Hätteboda Vildmarkscamping
Bogmærk eller del
 

Vildmarkscamping i Småland

I det smålandske rige i Södra Småland findes en af Sveriges tre klassificerede vildmarkscampingpladser. Og her er virkelig tale om vildmark. Kilometer efter kilometer går rejsen dybt ind i skoven.

Vildmarkscamping i Småland

Vildmarkscamping i Småland


Fuglekvidder m.m.

Vel fremme ved Hätteboda Vildmarkscamping får man anvist sin plads på et stille sted på god afstand af andre campister, hvoraf ganske mange ligger i telt. Interessen for den "rigtige" campingferie er i hastig vækst, og godt en fjerdel af campisterne i området ligger i dag i telt.

På vildmarkscampingpladsen handler det virkelig om vildmarksliv. Elge og rådyr støder man ofte på, til gengæld er fraværet af en kiosk og elektricitet til at få øje på… Det friske drikkevand henter man selv i brønden, og et varmt bad er der kun mulighed for, hvis solen skinner. Ellers bader man bare hurtigt!

Maden opbevarer man i en primitiv jordkælder, og brænde til grill og badstue hugger man selv. Til gengæld lover pladsens bestyrerpar, at duftene er gratis. Og ligeledes fuglekvidret. Solen eller en stille sommerregn er lige behageligt, og så er nyfanget grillet fisk over åben ild en oplevelse!

Torre La Sal
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt