Dayz Resorts

1.1.16

Af: Mikkel S. Sørensen Fotograf: Mikkel S Sørensen
Bogmærk eller del
 

Hundeslædeture i svenske Åre - flot naturoplevelse

Er der noget som stilheden ved at glide gennem skovens bløde puddersne med et spand hunde foran sig?
De, der har prøvet det, kender svaret.

På tur i Årefjeldene

På tur i Årefjeldene


En af de bedste naturoplevelser

En af de bedste naturoplevelser, du kan forestille dig, er hundeslædekørsel. Hvad enten du står bag på slæden og styre hundene eller sidder varmt og godt på slædens rensdyrskind, er det en herlig fornemmelse at glide gennem skoven og ud over de snedækkede søer, mens de hårdtarbejdende alaskan husky ihærdigt driver slæden fremad.

Det kræver intet forhåndskendskab til hundeslædekørsel for at tage med på en tur. Slæderne er udstyret med en bremse, hvor du kan regulere farten eller stoppe hundene helt.

Fra Björnen er det muligt at tage på enten 2-timers tur eller en heldagstur. Undervejs er der indlagt pauser, så både hund og menneske kan hvile lidt.

I dyb uberørt sne

I dyb uberørt sne


Området omkring Åre er en vildmark

Området omkring Åre kan betragtes som vildmark. Det understreges af, at Skandinaviens prægtigste dyr har deres revir i området. Du har størst sandsynlighed for at møde skoven konge - elgen - og samernes tamrener.
Men her lever også jærv, los, ulve og bjørne (der dog sover om vinteren) i skoven og på fjeldet omkring Åre. Alle disse rovdyr er meget sky, og du skal være mere end almindelig heldig for at få et glimt af dem. Men visheden om at de findes i området er med til at højne følelsen af at være ude i vildmarken.

Prøv det og du vil længes efter flere hundeslædeture…..

Campingferie 650,-
Subaru
Primo Tours
Outwell
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt