Dayz Resorts

1.1.16

Af: Thomas Sørensen Fotograf: Thomas Sørensen
Bogmærk eller del
 

Tag på uforglemmelig rideferie i de canadiske Rocky Mountains

Når du kommer til det vestlige Canada, så gør som cowboys. Rid gennem Rocky Mountains, slå lejr ude i det vilde landskab og nyd en hjemmelavet western-barbeque. Her er masser af muligheder for en aktiv vildmarksferie på hesteryg.

Klik for større billede


Siden de første rejsende kom til det vilde Vest-Canada, har rancherne arrangeret ture ad de spændende stier i bjergene.

Du kan begynde på en lokal ranch, hvor du får udleveret en hest, der passer til din erfaring med ridning og i ro og mag ride til den første opstillede lejr eller gård/ranch.

Her findes alt hvad du behøver.

Klik for større billede


Men læg måske ud med en mindre tur på et par timer omkring den lokale ranch for at vænne dig til hesten og terrænet.  Kom så tilbage og få din steak og bagte kartoffel, bønner og æblekage.

Senere kan du forlade ranchen på en heldagstur, hvor du får mulighed for at komme op i bjergene, krydse floder og medbringe din mad og drikke i dine saddeltasker og bare nyde livet. Tag dit kamera med for du ser måske bjergged, hjorte eller elg.

Flere steder kan du på ranchen opleve western-underholdning med rodeos og dans m.m.

Klik for større billede


Ferie på hesteryg tilbydes også som flere dages ture med overnatninger på ranch undervejs. Erfarne guider leder rytterne frem til de flotteste steder i Rocky Mountains over bjergpas og langs floder – med mulighed for at fiske efter laks.

Det er altid vigtigt at forberede sig godt, når man skal op i bjergene. Dels skal du have en god sovepose, en varm jakke og andet varmt tøj – også om sommeren. Det nødvendige tøj skal omfatte ridestøvler og andet fodtøj til lejrbrug, bukser, regntøj, hat med bred skygge, solbriller, feltflaske, håndklæde, insektmiddel, kamera og film samt lygte. Men forhør dig hos arrangøren om detaljerne.

Klik for større billede


Yderligere oplysninger om rideferie i Canada

Nedenfor finder du eksempler på turarrangører i canadiske Rocky Mountains.

Primo Tours
Outwell
Torre La Sal
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt