9.8.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

TopCamp: Hytteferie er hyggeferie

Hos TopCamp behøver man ikke hverken campingvogn eller telt, for at få en hyggelig campingferie.

Hyttecamping er en hyggelig ferieform, der bliver mere og mere udbredt. Her er det en af luksushytterne på TopCamp Feddet

Hyttecamping er en hyggelig ferieform, der bliver mere og mere udbredt. Her er det en af luksushytterne på TopCamp Feddet


Populært med hyttecamping

Camping i hytte bliver mere og mere udbredt, både blandt børnefamilier og folk der gerne vil have campingfølelsen, men måske gerne vil have lidt mere luksus. Mange finder det mere overskueligt og nemt, når man bare skal pakke sit tøj ud, og så holde ferie.

Campinghytterne er idag af høj kvalitet, og de fleste steder veludstyrede, med radio og tv, samt fuldt funktionelle køkkener. Praktisk og nemt, som var man hjemme. Samtidig giver hytterne mulighed for en hyggelig og afslappende ferie,  hvor man stadig får følelsen af at være på camping, helt uden besvær med at slå telt op, eller bakse med campingvogn. Man har adgang til samtlige af campingpladsernes faciliteter, på samme niveau som alle andre, og har de samme muligheder for at deltage i det sociale liv på pladsen.

Hos TopCamp har man set potentialet i hyttecamping, og man kan på alle TopCamps campingpladser idag leje hytter, fra standard hytter til luksus hytter, med eget bad og toilet m.m.

Se også...
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt