Azamara Cruice

11.1.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Bravo Tours
Bogmærk eller del
 

Yasmine Hammamet - et tunesisk ferieparadis

Yasmine Hammamet er en topmoderne udvidelse af et traditionelt feriested - og nu med i Bravo Tours’ sommerprogram.

Strandpromenaden ved Yasmine Hammamet

Strandpromenaden ved Yasmine Hammamet


Ferieparadis med høj standard

I det vidtstrakte naturområde syd for Hammamet ligger den kun få år gamle ferieby Yasmine Hammamet, der minder om den franske riviera med alt, hvad det indebærer af stil, atmosfære, brede boulevarder, hyggelige fortovscaféer, safirblåt hav og en lang, gylden sandstrand.

Dette seneste skud på stammen af tunesiske badesteder adskiller sig markant fra sine forgængere. Yasmine Hammamet er moderne, luksuriøs og luftig og derfor utrolig velegnet til en perfekt sol- og badeferie og rejser med lidt ekstra oplevelser.

Yasmine Hammamet er et ferieparadis med hoteller af høj standard og forskellig arkitektur, brede avenuer og hoteller, der kæmper for at overgå hinanden i overdådighed med forlystelser og aktiviteter. Desuden er der en moderne medina.

Alt i Yasmine Hammamet er planlagt i stor skala. Strandpromenaden langs havet er 1.500 meter lang, og caféer og strandklubber strækker sig, så langt øjet kan se. Midt i byen ligger en marina af international standard omgivet af skinnende hvide hoteller og lejlighedshoteller. Det store havnebassin har plads til flere end 700 både.

På stranden - i og over vandet ...

På stranden - i og over vandet ...


Medinapark og mange aktiviteter

Det kan synes som en skør idé at skabe en perfekt medina på et ultramoderne feriested, hvor traditionelle boliger af høj standard ligger side om side med souker og værksteder for håndværkere. Men det er netop, hvad der er sket i Yasmine Hammamet med Medinapark.

Gemt bag en mur af lyse sten er det som at træde ind i en svunden tid gennem mægtige porte med inspiration fra virkelige historiske monumenter. Inden for murerne slentrer man præcis som i en ægte medina blandt livlige souker, i stenbelagte gyder med hvælvinger og arkader, kakkelklædte huse og fontæner.

Mange aktiviteter bidrager til livet i denne helt nyanlagte medina. I en musikrestaurant er der en stemning, som er hentet ud af 1001 nats eventyr, og et show skildrer højdepunkter af Tunesiens historie - fra Kartago til vore dage.

Medinapark har også en stor temapark, Carthage Land (Kartagoland) med pirater, søfarere, Hannibals elefanter og en lang række aktiviteter, lege og kørende forlystelser.

Den nye by tilbyder masser af thalassoterapi, spa- og helsebehandlinger, swimmingpools, luksusbarer og eksotiske restauranter.

Strandens fornøjelser kan suppleres med aktiviteter på havet, skøjteløb, diskotek, kasino og meget andet.

Kun få minutter fra Yasmine Hammamet ligger to charmerende golfanlæg, hvor banerne slynger sig mellem bakker med oliventræer og med udsigt over et safirskinnende Middelhav og Hammamets hvide huse.

Outwell
Subaru
Campingferie 650,-
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt