Royal Caribbean

27.12.10

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Bruxelles sendes den 27.12. 2010 kl. 21.30

Følg med Anne-Vibeke Isaksen til Belgiens interessante hovedstad, der ligger tæt på Danmark. I bil kan byen nås på ca. syv timer og hertil kommer adskillige daglige flyafgange mellem Danmark og Bruxelles.

Klik for større billede


Det mest spændende ved Bruxelles er i virkeligheden at der er så mange forskellige bydele. Det er en by med mange mindre bydele, som ligger i et stort virvar med hver sin atmosfære og stilarter. Fælles for dem alle, er at der ingen afstande er og man kommer hurtigt fra det ene sted til det andet.

Mange forbinder Bruxelles med EU og de store kontorkomplekser hele den bydel, der hedder EU kvarteret. 1/3 del af byens 1 mio. indbyggere kommer fra udlandet og mange af dem arbejder i internationale organisationer. De mange udlændinge er i dan grad med til at sætte sit præg på det nuancerede og spraglede image byen har.

Det mærker man med det samme som besøgende og man bliver revet med af den pulserende stemning, der er samtidigt med at det er muligt at fine små smalle gader, hvor der emmer af ro på de små gadecafeer.
Anne-Vibeke giver mange gode råd til rundturen i byen og lukker godteposen op for både chokolade, øl og den gastronomiske verden.

Programmet sendes mandag d. 27.12.2010 kl. 21.30 på dk4

Se flere sendetider via linket herunder.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Bruxelles

Anne-Vibeke er rejst til Belgien - nærmere betegnet Bruxelles. Læs mere om Anne-Vibeke Rejser – Bruxelles her

17-12-2010

Tamarit Parc Resort
Outwell
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt