Royal Caribbean

2.2.17

Af: Lasse Løndahl Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Ardèche

Campingferie i Frankrig kan gøres på rigtig mange forskellige måder, men hvis aktiv ferie kombineret med god mad og måske en enkelt Tour de France-etape kan friste, så er Alperne et godt valg. I dette program har Anne-Vibeke pakket bilen med telt, sovepose og liggeunderlag og fundet en virkelig skøn campingplads i Ardèche i Rhône-Alpes området.

Teltcamping og franske specialiteter  lige ned til floden, er ferie i top.

Teltcamping og franske specialiteter lige ned til floden, er ferie i top.


Lige ned til den smukke Ardèche-flod

Campingpladsen og dermed også teltpladserne ligger lige ned til den smukke Ardèche-flod, som også løber under et af områdets største seværdigheder Pont d´Arc. Den femstjernede campingplads Camping Parc Nature l´Ardéchois er en perfekt kombination af teltferie og luksus. Campingpladsen har alle de faciliteter, som man måske ikke har med i teltet. Omvendt mærkes naturen og floden på tætteste hold netop i teltet.

Anne-Vibeke fortæller en masse om teltcamping og campingpladsen, som mange danskere ynder at besøge. Men hun besøger også attraktioner i området, som f.eks. en kajaktur ned ad floden og gennem Pont d´Arc og det imponerende museum Caverne du Pont d´Arc.

I de omkringliggende byer er der ofte marked, ligesom de lokale vinbønder gerne åbner dørene for forbipasserende.

Programmet sendes første gang 6.2.2017 kl. 20 og igen 13.2. kl. 20.30

Primo Tours
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt