Primo Tours

8.6.14

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – De Dansk Vestindiske Øer, sendes den 16.6. 2014 kl. 20.30 på dk4

Følg med den berejste Anne-Vibeke Isaksen til De Dansk Vestindiske Øer, der består af de tre imponerende øer St. Croix, St. Thomas og St. John, der på hver sin måde bidrager til en uforglemmelig ferieoplevelse.

Anne-Vibeke er rejst til De Dansk Vestindiske Øer med hele familien

Anne-Vibeke er rejst til De Dansk Vestindiske Øer med hele familien


De danske kolonier

US Virgin Island – som vi kalder Dansk Vestindien – er til sammen på størrelse med Mors og ligger øst for Puerto Rico på grænsen mellem det caribiske øhav og Atlanterhavet.

Columbus kom her allerede i 1493 og det var først i slutningen af 1600 tallet af danskerne blev aktive her ude. Dansk Vestindien med St. Thomas 1672, St. John i 1694 og sidst men ikke mindst St. Coix i 1733 blev begyndelse på ca. 250 års fascinerende dansk kolonihistorie.

Man kunne måske tro, at dette for længst er gået i glemmebogen, men det er på ingen måde tilfældet og det gør rejsen til noget helt særligt.

Følg Anne-Vibeke på historisk ø-rundtur, interessante byvandringer i de gamle danske gader, jeepsafari, snorkelsafari, caribisk aften, svømme med søløver og besøge de mest imponerende hvide sandstrande, man næppe tror findes.

Programmet sendes den 16.6. 2014 kl. 20.30 på dk4.

Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt