Azamara Cruice

6.8.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Gambia, sendes første gang mandag d. 6.8. kl. 21.30 på dk4

Under ni timers flyvning med Brussels Airlines fra København ligger Gambia - Vestafrikas mindste land med bare 1,6 mio. indbyggere. Det lille land er gennemskåret af Gambia floden, der nærmest deler landet i to. Hovedstaden Banjul ligger på sydsiden og det er også her alle hotellerne ligger.

Her er Anne-Vibeke sammen med 8. generations efterkommer af Kunta Kinte, Kebba Kanji Fofana

Her er Anne-Vibeke sammen med 8. generations efterkommer af Kunta Kinte, Kebba Kanji Fofana


Følg Anne-Vibeke Isaksen

Følg Anne-Vibeke Isaksen, fra RejseAvisen.dk, på denne rundrejse i Gambia med Spies. Hun besøger Gambia floden og landsbyen Juffereh, der blev verdenskendt for den barske slavehistorie om Kunta Kinte, som blev fanget i byen og bragt til et liv som slave i USA. Han beskrives i bogen og Tv-serien Rødder.

Anne-Vibeke ser også nærmere på hovedstaden Banjul, hvor der er marked og tager på endagstur til Senegal for at se nogle af Afrikas vilde dyr.

Spies arrangerer en masse udflugter bl.a. til fiskerlandsbyen Bakau, en skole og en jordnøddefarm – her er Anne-Vibeke også med.

I programmet tales der også med andre danskere, der er rejst til det solbeskinnede land, hvor sandstrand og et behageligt klima venter.

Tamarit Parc Resort
Subaru
Torre La Sal
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt