Riis Rejser

11.7.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Langeland, genudsendes den 11.7. 2011 kl. 21.30

Anne-Vibeke Isaksen besøger denne gang en af Danmarks hyggeligste campingpladser Emmerbølle Strand Camping eller Feriepark Langeland som den også kaldes.

Smukt er der på Langeland

Smukt er der på Langeland


Campingpladsen ligger som en perle lidt nord for Tranekær. Pladsen har sin helt egen strand med hvidt sand, det anerkendte blå flag og badebroer. Og hvis man ikke kan få nok af vandet her, så er den store swimmingpool også en mulighed. Den er både til hyggebadning og motionssvømning.

Anne-Vibeke taler med andre gæster på pladsen, både voksne, unge og børn. Der er masser af aktiviteter for både unge og mindre børn.

Og selvfølgelig er Anne-Vibeke også ude for at se nærmere på selve Langeland.
Så snart man passerer Langelandsbroen bliver man klar over, at man er kommet til et helt specielt sted i Danmark.  Øerne lever ofte i deres egne tidslommer og Langeland er ikke nogen undtagelse. Det er netop charmen ved at holde ferie på de danske øer. Den sydligste spids er markeret med et majestætisk fyr, og mellem nord og syd ligger små romantiske byer, vidstrakte marker, hvor kornet svajer i vinden. Der er et hav af fortidsminder og uberørte strande.
Noget som Anne-Vibeke fortæller mere om i dette program.

Programmet genudsendes den 11.7. 2011 kl. 21.30 på dk4

Programmet blev vist første gang den 7.3. 2011.

Se flere sendetider på www.dk4.dk

Torre La Sal
Campingferie 650,-
Subaru
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt