La Quercia

13.12.10

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Lanzarote

Lanzarote med hovedbyen Arrecife og er en del af de syv kanariske øer, som en stor gruppe danskere ynder at besøge hele året rundt, men specielt i vinterhalvåret, hvor klimaet er yderst behageligt i forhold til her hjemme.

Klik for større billede


Anne-Vibeke besøger øen og tager udgangspunkt i Ejlif Kroagers ferieprojekt – Club La Santa, der åbnede i 1982/83 og i dag råder over 400 lejligheder og mere en 40 Green Team Guider og sportsinstruktører, som dagligt sørger for at hele komplekset kører rundt.

Lanzarote er 1½ gang større end Bornholm og er lige som de resterende kanariske øer opstået under vulkansk aktivitet. Lava landskabet virker umiddelbart lidt ensformigt, men der er mange detaljer og kontraster, når man kigger efter. Den forrevne klippekyst, det golde landskab med ir-farvede søer og fantastiske strande med det særprægede sorte sand. Den vulkanske jord er frodig og den smule nedbør, der er, anvendes effektivt.

Tag med Anne-Vibeke på aktiv ferie på Lanzarote, hvor solen skinner hel året. Anne-Vibeke er både på dykkertur, lærer at windsurfer og prøver stavgang sammen med en gruppe friske danskere.
Anne-Vibeke møder også andre dansker, der besøger Club La Santa både for at være aktiv og dase i solen – man kan nemlig sagtens begge dele.

Programmet genudsendes på dk4 den 13.12. 2010 kl. 21.30

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Aktiv Ferie, Karina Husmand om Club La Santa

10-01-2011

Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Subaru
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt