Dayz Resorts

12.2.17

Af: Rasmus Schønning Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Lidoen, Italien

Hvor går campingferien hen, når det handler om en af danskernes absolutte favoritområder? Flere tusinde danskere drager hertil hver sommer. Det ligger meget tæt på en af Italiens største turistattraktioner, Vendig og det er naturligvis den italienske Lido.

Anne-Vibeke på Marina di Venezia, hvor is serveres med maner.

Anne-Vibeke på Marina di Venezia, hvor is serveres med maner.


En af områdets femstjernede campingpladser Camping Marina di Venezia

Udgangspunktet for alt det Anne-Vibeke viser i dette program, er en af områdets femstjernede campingpladser Camping Marina di Venezia, der også er en af områdets største campingpladser – om den også er bedst – det skal Anne-Vibeke naturligvis prøve at finde ud af. En ting er i hvert fald sikker – den er populær og helt fyldt med flere end 12.000 gæster – over 2.000 af dem er fra Danmark.

Marina di Venezia er den sidste af de godt 30 campingpladser, der ligger på den ca. 15 km lange Cavallino Treporti-halvø, der har Adriaterhavet på den ene side og lagunen med Venedig på den anden side. Der er med andre ord tale om en campingplads, der ligger for enden af vejen. Den fungerer som en hel by og har over en km lang privat sandstrand. Alt sammen under en bagende sol.


Programmet sendes første gang mandag d. 3.10.2016 kl. 20.00 på dk4.

Se også...

Tv-teaser: Anne-Vibeke Rejser - Lidoen, Italien

Marina di Venezia er udgangspunktet for Anne-Vibekes campingoplevelser i dette program. Hun besøger også området og Venedig. Læs artikler og se tv-klip om rejser til Italien her

19-02-2017

Outwell
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Torre La Sal
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt