La Quercia

2.9.13

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - London,

London er en by du aldrig bliver færdig med og første gang du besøger Englands imponerende hovedstad er Big Ben, Westminster, London Tower og Buckingham et besøg værd. London er dog meget mere end det.

Tag med Anne-Vibeke ud og oplev nogen af de nye seværdigheder i London, som her taget af O2 arenaen.

Tag med Anne-Vibeke ud og oplev nogen af de nye seværdigheder i London, som her taget af O2 arenaen.


Nye seværdigheder i den levende storby

Anne-Vibeke tager dig denne gang med rundt til nogle af de nye London seværdigheder. Det betyder bl.a. en tur op i Europas højeste bygning The Shard, en tur op i London Eye – det enorme pariserhjul på South Bank og ikke mindst en tur op på taget af OL- og koncertbygningen O2.

Ingen storbyferie uden god mad og drikke og selvom det engelske køkken måske ikke har det bedste ry, så kan du sagtens spise godt. Anne-Vibeke besøger de nye og meget trendy gadekøkkener og det eksklusive Afternoon Tea sted One Aldwych, samt byens bedste fish´n chips med udsigt til Big Ben.

Anne-Vibeke tager også turen rundt i byen på en gammel Tally Ho cykel og giver gode råd til at komme rundt med Londons velfungerende Subway – The Tube og de verdenskendte røde busser.

Med andre ord et anderledes rejseprogram om det nye og moderne London – uden for sæsonen. Programmet er filmet i marts, men kunne lige så godt være i november. Vejret svigter aldrig i London.

Anne-Vibeke Rejser – London sendes første gang 2.9.2013 kl. 21.30 og igen mandag d. 9.9. kl. 21.30 på dk4.

Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt