Azamara Cruice

4.3.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordatlanten Rundt /Færøerne (2:3)

I det andet af tre programmer kan du følge Anne-Vibeke fra CampingDanmark.dk på campingtur Nordatlanten Rundt til Island, Færøerne og Shetlandsøerne. Det andet program er fra Færøerne.

Klik for større billede


Med på turen har Anne-Vibeke, der rejser med sin familie i LMC campingvogn, også Hella Larsen med hendes to teenager piger, Heidi og Linda, der rejser i Combi Camp. Sidst men ikke mindst er de erfarne Britta og Ole Koch med på turen i LMC autocamper. Anne-Vibeke har tidligere haft campingvogn med til Færøerne uden problemer. Landet med sin storslåede og uberørte natur.

Færingerne er altid et hyggeligt møde, så ud over flotte naturoplevelser, besøger Anne-Vibeke også lokale, der har en god historie i ærmet. Der er ikke så mange campingpladser på Færøerne, men det har Anne-Vibeke også løsningen på.

Klik for større billede


Forunderlig rejse

Ud over at besøge tre spændende destinationer, tester de tre familier også de tre vogntog for deres egenskaber som ferievogne. Mange har fordomme om camping i lande med ekstrem natur, men Anne-Vibeke giver en masse gode tips undervejs og tager seerne med på en forunderlig rejse, hvor naturen er ubeskrivelig.

Herunder kan du læse artiklen om Anne-Vibekes tur til Færøerne i 2003, samt se de mange stemningsbilleder derfra, eller købe dvd'en "Anne-Vibeke Rejser – Færøerne" i vores WebShop.

Sendetider

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Nordatlanten Rundt /Færøerne (2:3) - sendes første gang den 18/5-09 kl. 22.30 på dk4.

Primo Tours
Subaru
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt