Dayz Resorts

3.3.09

Af: Helle Andersen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Nordatlanten Rundt/Shetlandsøerne (3:3)

I det sidste program, hvor Anne-Vibeke Isaksen fra CampingDanmark.dk, rejser Nordatlanten Rundt til Island, Færøerne og Shetlandsøerne. Det sidste program er fra Shetlandsøerne.

Klik for større billede


Med på turen har Anne-Vibeke, der rejser med sin familie i LMC campingvogn, også Hella Larsen med hendes to teenager piger, Heidi og Linda, der rejser i Combi Camp. Sidst men ikke mindst er de erfarne Britta og Ole Koch med på turen i LMC autocamper. Shetlandsøerne nås med færge via Skotland. En destination, der er let at komme til og som har overraskende meget at byde på. Anne-Vibeke og resten af holdet tager seerne med på herlige oplevelser tæt på den storslåede natur og den muntre befolkning.

Ud over at besøge tre spændende destinationer, tester de tre familier også de tre vogntog for deres egenskaber som ferievogne. Mange har fordomme om camping i lande med ekstrem natur, men Anne-Vibeke giver en masse gode tips undervejs og tager seerne med på en forunderlig rejse, hvor naturen er ubeskrivelig.

Sendetider

Tv-programmet Anne-Vibeke Rejser – Nordatlanten Rundt/Shetlandsøerne (3:3) - sendes første gang den 25/5-09 kl. 22.30 på dk4.

Campingferie 650,-
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt