Riis Rejser

28.9.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

TV: Anne-Vibeke Rejser – Ski Amadé, Østrig

Der er stadig lang tid til skiferien, men beslutningen om, hvor man skal hen kan sagtes tages allerede nu. Anne-Vibekes forslag er i dette program Ski Amadé i Østrig, der består af flere populære områder som f.eks. Maria Alm, Wagrain og Gastein. Tre områder, der alle hører under Ski Amadé og som har et væld af muligheder for både børnefamilier, nybegyndere, erfarne og livsnydere, der bare vil ned i sneen uden at stå på ski.

Anne-Vibeke Isaksen har taget hendes børn Mie og Mathias med på skiferie i Amade i Østrig. Udsendelsen vises på dk4 d.5.10 kl.23

Anne-Vibeke Isaksen har taget hendes børn Mie og Mathias med på skiferie i Amade i Østrig. Udsendelsen vises på dk4 d.5.10 kl.23


Anne-Vibeke rejser med sine to børn, der selv er i gang med at lære at stå på ski og derfor er flittige brugere af den østrigske skiskole. Kan man overhovedet det med små børn, der kun forstår dansk? Mange tror, at vinterferie kun handler om alpint skiløb, men Anne-Vibeke tager også seerne med på randonee (skivandring i terræn) – en fantastisk naturoplevelse, selvom den er lidt fysisk krævende.

Skiferie handler om andet end ski og her er Gastein et rigtig godt bud, fordi hele dalen er kendt for sine kursteder. Og en gang massage eller spa efter en dag i sneen er ikke dårligt. Når alt dette er sagt, bør det østrigske køkken og den uforglemmelige gæstfrihed også nævnes. Det ser Anne-Vibeke naturligvis også nærmere på.

Se flere sendetider på dk4's hjemmeside

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Østrig, Ski Amade

08-10-2009

Outwell
Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt