Royal Caribbean

4.7.15

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Sønderborg

Anne-Vibeke Rejser tager denne gang på campingferie i hyggelige Sønderborg, hvor der ligger næsten 20 forskellige campingpladser i og omkring byen. Nogle af pladserne ligger langs Flensborg Fjord, andre ved Als Sund eller på selve Als.

Invaderer Tysken Als igen? Se med når Anne-Vibeke besøger Sønderborg, på en herlig campingferie.

Invaderer Tysken Als igen? Se med når Anne-Vibeke besøger Sønderborg, på en herlig campingferie.


En historisk by - med masser af idyl

Anne-Vibeke besøger en del af campingpladserne i og omkring Sønderborg by, lige fra de store firstjernede familiepladser til små hyggelige naturpladser.

Hun har hægtet en Caravelair campingvogn på krogen og besøger både Sønderborg Slot, Universe på Als samt attraktionerne for 1864 dagene, der sidste år fejrede 150 året for krigen med tyskerene.

Anne-Vibeke ser også næremere på aktiv ferie i området. Den 74 km lange Gendarmsti går langs Flensborg Fjord, forbi nogle af områdets største seværdigheder f.eks. Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle.

1864 krigen og historien derom fylder stadig meget i området. En gang om året gengives slaget og der er markeder, hvor livet fra den tid genoplives. Ringridning foran det prægtige Sønderborg Slot og sommerkoncerter er også arrangementer, der trækker mange til.

Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt