Isabella

23.2.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Storbyferie 3/4 - Berlin

Tæt på Danmark og enormt tilgængeligt. Anne-Vibeke tager seerne med til en af Europas mest interessante storbyer - Berlin.

Anne-Vibeke på storbyferie i Berlin.

Anne-Vibeke på storbyferie i Berlin.


Storbyferie og camping meget tæt på Danmark. Anne-Vibeke er denne gang på tur i et lille vogntog, der kan komme frem over alt og som går godt i spænd med økonomisk og grøn tankegang, når det gælder ferien.

Det går godt i spænd med en af Europas miljøvenlige byer. I Berlin er man allerede meget langt med at tænke grønt. Campingpladsen, der er Anne-Vibekes udgangspunkt for ferien, ligger også i et skønt grønt område lige uden for Berlin. En oplagt mulighed for at kombinere storbyens pulserende liv med naturoplevelser.

Anne-Vibeke tester på denne tur både bil, campingvogn og det meget specielle fortelt, der hører til den anderledes campingvogn. Campingpladsen er åben hele året og ligger perfekt i forhold til at besøge og opleve Berlin.

Anne-Vibeke besøger bl.a. Brandenburger Tor, Berlinmuren, Tv-tårnet, Checkpoint Charlie og mindestedet for Holocaust samt Sanssoussi ved Potsdam.

Sendetider

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Storbyferie 3/4 - sendes første gang den 13/4-09 kl. 22.30.

Outwell
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt