Azamara Cruice

3.8.17

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Vestslovenien

Det er efterår og autocamperen er pakket til en tur gennem Vestslovenien – et område mange ”bare” kører igennem på vej til f.eks. Kroatien, men det er en skam for det lille land, der ligger i Centraleuropa, har utrolig meget at byde på.

Bledsøen med det hyggelige kloster, på Sloveniens eneste ø, er blot et af de steder Anne-Vibeke besøger på rejsen rundt i den vestlige del af Slovenien.

Bledsøen med det hyggelige kloster, på Sloveniens eneste ø, er blot et af de steder Anne-Vibeke besøger på rejsen rundt i den vestlige del af Slovenien.


Enestående oplevelser både over og under jorden

Slovenien blev selvstændigt d. 25.juni 1991 efter Jugoslavien gik i opløsning og siden 2004 har landet været medlem af både EU og NATO. Selvom landet er lille er der både kyst, skov, store åbne sletter og bjerge. Og hvad Slovenien måske mangler over jorden, finder du under jorden.

Anne-Vibeke besøger Postojna grotten, der er Sloveniens mest besøgte attraktion, men Anne-Vibeke kommer bl.a. også til den smukt beliggende Bledsø, den hyggelige Vipavadal og Piran, der med sin skønne beliggenhed ved Adriaterhavet sagtens kunne forveksles med en kulturrig norditaliensk by.

Anne-Vibeke kører hele turen i en Adria autocamper og giver undervejs gode råd til campingferie på denne årstid, men også til hvordan man bruger landets autocamperpladser, der ofte ligger ved de store attraktioner.

Primo Tours
Campingferie 650,-
Subaru
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt