Royal Caribbean

23.5.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Ferie på Børns Vilkår (3/4) – Øster Hurup Camping

I dette program, som er den tredje i serien, besøger Anne-Vibeke Isaksen i samarbejde med organisationen Børns Vilkår, Øster Hurup Camping. Her besøger børn, unge og forældre den store Isabella Kids Camp for at høre mere om Børns Vilkårs vigtige arbejde.

Anne-Vibeke Isaksen med Søren Bregendal

Anne-Vibeke Isaksen med Søren Bregendal


Programmet omhandler først og fremmest Børns Vilkårs arbejde med børn og medier. I den forbindelse taler Anne-Vibeke Isaksen også med skuespiller Søren Bregendal, der også er ambassadør for Børns Vilkår og personale fra Børns Vilkår, som arbejder med børn og medier herunder brug af SMS og internet i dagligdagen.

Den skønne børnevenlige campingplads danner ramme om dagens aktiviteter og der en herlig sommerstemning på Øster Hurup Camping.

Gruppen Straw, der har skrevet nummeret ”Sommer Igen” spiller også i Isabella Kids Camp, hvor er der godt gang i aktiviteterne.

Se flere sendetider på www.dk4.dk

Se også...

Tv-klip: Børns Vilkår Turné 2010 - Elite Camp Øster Hurup Camping

Anne-Vibeke Isaksen beøsger i samarbejde med organisationen Børns Vilkår, Øster Hurup Camping. Her besøger børn, unge og forældre den store Isabella Kids Camp for at høre mere om Børns Vilkårs vigtige arbejde.

30-03-2011

Subaru
Campingferie 650,-
Torre La Sal
Outwell
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt