Azamara Cruice

25.4.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Ferie på Børns Vilkår (2/4) – Løkken Klit Camping

I dette program, som er den anden i serien, besøger dk4s rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen i samarbejde med organisationen Børns Vilkår Løkken Klit Camping og Hytteby. Her besøger børn, unge og forældre den store Isabella Kids Camp for at høre mere om Børns Vilkårs vigtige arbejde.

Peter Mygind og Anne-Vibeke Isaksen taler om emnet skilsmisser/børn

Peter Mygind og Anne-Vibeke Isaksen taler om emnet skilsmisser/børn


Programmet omhandler først og fremmest Børns Vilkårs arbejde med skilsmisse og hjælp til skilsmissebørn. I den forbindelse taler Anne-Vibeke Isaksen også med skuespiller Peter Mygind, der også er ambassadør for Børns Vilkår og personale fra Børns Vilkår, som arbejder med skilsmisseproblemerne i dagligdagen.

Den skønne børnevenlige campingplads danner ramme om dagens aktiviteter og der en herlig sommerstemning på Løkken Klit Camping og Hytteby.

Gruppen Straw, der har skrevet nummeret ”Sommer Igen” spiller også i Isabella Kids Camp, hvor er der godt gang i aktiviteterne.

Læs mere om Børns Vilkår på www.bornsvilkar.dk

Se Isabella fortelte samt forhandlere på www.isabella.net

Se også...

Tv-klip: Børns Vilkår Turné 2010 - Elite Camp Løkken Klit Camping

Anne-Vibeke Isaksen beøsger i samarbejde med organisationen Børns Vilkår, Løkken Klit Camping & Hytteby. Her besøger børn, unge og forældre den store Isabella Kids Camp for at høre mere om Børns Vilkårs vigtige arbejde.

30-03-2011

Primo Tours
Subaru
Outwell
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt