Dayz Resorts

3.2.14

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

Tv: Mad til Bord 4 - Livet som krovært, del 2 - sendes den 10. februar kl. 20.00 på dk4

I Danmark har vi gamle og stolte traditioner, når det kommer til kroer, gæstgiveri og hoteller. Se med, når vi følger fem udvalgte kroer - og de mennesker, der driver stederne - i et helt år. I det andet program af ”Mad til Bord 4” er vi til vinsmagning på Hovborg Kro – kroejer Jørgens store passion er italiensk vin.

Følg fem danske kroer i programserien

Følg fem danske kroer i programserien "Mad til bord 4" på dk4


Feststemte gæster

Amin Jensen underholder på Hotel Nørrevang og på Schackenborg Slotskro er der fuld gang i arrangementet Sort Sol, der hvert efterår tiltrækker utrolig mange til området. På Hotel Thinggaard er der 60 års fødselsdagsfest, så huset er helt fyldt med feststemte gæster og på Rold Gl. Kro blæses der til jagt.

De fem udvalgte steder er meget forskellige. Hotel Thinggaard er et tidligere missionshotel i Hurup Thy og her er der kommet helt nye muligheder med den nye Nationalpark Thy. I Sønderjylland ligger Schackenborg Slotskro, der ud over at have royale naboer også gerne vil være et sted for alle. På Falster er Hotel Nørrevang et hyggeligt sted, der også kæmper med en højsæson og en meget lang lavsæson og på Rold Gl. Kro kan det være svært at få tiden til at rækken, når man står med det hele selv. På Hovborg Kro hjælper hele familien til, men det giver helt andre udfordringer.

Programmet sendes den 19. februar 2014 kl. 20.00 på dk4.

Se også...

Tv-klip: Mad til bord 4, program 2 - del 1

I denne programserie "Mad til bord 4", møder vi fem udvalgte kroer rundt omkring i landet. Oplev livet som krovært i dagens Danmark. Læs mere om kroferier på RejseAvisen.dk

16-02-2013

Torre La Sal
Subaru
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt