Dayz Resorts

16.2.14

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: PostWork
Bogmærk eller del
 

Tv: Mad til Bord 4 - Livet som krovært, del 3 - sendes den 17. februar kl. 20.00 på dk4

I det tredje afsnit følger vi de travle værter på Hotel Thinggard, der skal afholde et stort bryllup. På Schackenborg Slotskro er vinterferie og gourmetferie i højsæde, mens Hovbrog Kro har sine udfordringer med firmafrokoster. Der er også travlt hos Rold Gl. Kro og Hotel Nørrevang, hvor værterne knapt får deres nattesøvn.

Mad til bord 4 er en serie om danske kroer og hoteller, der sendes på dk4

Mad til bord 4 er en serie om danske kroer og hoteller, der sendes på dk4


Fem forskellige udvalgte steder

Kroerne og hotellerne er således en ældgammel institution, der har mange hundrede års erfaring i at tage godt imod gæster. I dag er der ca. 400 af disse kroer og hoteller tilbage i Danmark.

- Vi har fulgt de fem udvalgte kroer i et helt år og hovedpersonerne er de mennesker, der driver stederne. Det er hårdt arbejde, og det er netop det vi gerne vil vise med programmerne i stedet for et glansbillede af livet som kroejer i dag, siger rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen fra dk4.

De fem udvalgte steder er meget forskellige. Hotel Thinggaard er et tidligere missionshotel i Hurup Thy og her er der kommet helt nye muligheder med den nye Nationalpark Thy.

I Sønderjylland ligger Schackenborg Slotskro, der ud over at have royale naboer også gerne vil være et sted for alle.

På Falster er Hotel Nørrevang et hyggeligt sted, der også kæmper med en højsæson og en meget lang lavsæson og på Rold Gl. Kro kan det være svært at få tiden til at rækken, når man står med det hele selv.

På Hovborg Kro hjælper hele familien til, men det giver helt andre udfordringer.

Se også...

Tv-klip: Mad til bord 4, program 3 - del 2

I denne programserie "Mad til bord 4", møder vi fem udvalgte kroer rundt omkring i landet. Oplev livet som krovært i dagens Danmark. Læs mere om kroferier på RejseAvisen.dk

19-02-2013

Campingferie 650,-
Outwell
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt