Subaru

19.2.14

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

Tv: Mad til Bord 4 - Livet som krovært, del 4 - sendes den 24. februar kl. 20.30 på dk4

I det fjerde program følger vi med Jørgen fra Hovborg kro til Italien for at se på vin – det er hans helt store passion og importerer direkte til kroen fra Italien.

Jørgen fra Hovborg Kro er taget til Italien for at smage og indkøbe god Amaronevin

Jørgen fra Hovborg Kro er taget til Italien for at smage og indkøbe god Amaronevin


Den store fest dag

På Schackenborg er passionen også i højsæde, for her får man besøg af de anerkendte kokke, brødrene Kolbech, der skal give gæsterne en hel speciel aften.

På Hotel Nørrevang og Hotel Thinggaard er der igen stor fest.

Bent fra Rold Gl. Kro er også lidt presset, for ikke nok med at han skal huse sin egen datters bryllup, så mangler han også ord til talen.

Fem forskellige udvalgte steder

I Danmark har vi gamle og stolte traditioner, når det kommer til kroer, gæstgiveri og hoteller. Se med, når vi følger fem udvalgte kroer - og de mennesker, der driver stederne - i et helt år.

Kroerne og hotellerne er således en ældgammel institution, der har mange hundrede års erfaring i at tage godt imod gæster. I dag er der ca. 400 af disse kroer og hoteller tilbage i Danmark.

- Vi har fulgt de fem udvalgte kroer i et helt år og hovedpersonerne er de mennesker, der driver stederne. Det er hårdt arbejde, og det er netop det vi gerne vil vise med programmerne i stedet for et glansbillede af livet som kroejer i dag, siger rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen fra dk4.

De fem udvalgte steder er meget forskellige. Hotel Thinggaard er et tidligere missionshotel i Hurup Thy og her er der kommet helt nye muligheder med den nye Nationalpark Thy.

I Sønderjylland ligger Schackenborg Slotskro, der ud over at have royale naboer også gerne vil være et sted for alle. På Falster er Hotel Nørrevang et hyggeligt sted, der også kæmper med en højsæson og en meget lang lavsæson og på Rold Gl. Kro kan det være svært at få tiden til at rækken, når man står med det hele selv. På Hovborg Kro hjælper hele familien til, men det giver helt andre udfordringer.

Se også...

Tv-klip: Mad til bord 4, program 4 - del 2

I denne programserie "Mad til bord 4", møder vi fem udvalgte kroer rundt omkring i landet. Oplev livet som krovært i dagens Danmark. Læs mere om kroferier på RejseAvisen.dk

28-02-2013

Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Outwell
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt