Primo Tours

1.3.17

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Lasse Løndahl Henriksen og Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: På tur til Krydstogt Alaska

Alaska er også kendt som Den sidste Vildmark, og det er ikke uden grund. I det næste program i programserien På Tur Til, kommer vi helt tæt på noget af verdens mest uberørte natur, med på en rejse med krydstogtsskibet Explorer of the Seas.

En af de mange enestående oplevelser på et krydstogt til Alaska, er en tur med vandflyver, over de mange gletsjere i Juneau Icefield.

En af de mange enestående oplevelser på et krydstogt til Alaska, er en tur med vandflyver, over de mange gletsjere i Juneau Icefield.


Krydstogt til guldfeberens hjemstavn

Rejsen tager udgangspunkt i den amerikanske storby Seattle, hvorfra turen går nord på, mellem de mange øer i Alaska Inside Passage og op til Alaskas hovedstad Juneau – en by man kun kan komme til med båd eller vandflyver, da den er omgivet af høje bjerge og storslåede gletsjere.

Næste stop på rejsen er byen Skagway, hvorfra guldgraverne kæmpede sig igennem det barske White Pass, og videre ind til Klondike, under guldfeberen i slutningen af 1800 tallet.

I Endicott Arm fjorden kommer skibet helt tæt på den kælvende Dawes gletsjer, inden rejsens sidste mål, nemlig byen Victoria der ligger på Vancouver Island i Canada, hvorfra vi også tager på hvalsafari.

Undervejs skal vi selvfølgelig også se nærmere på livet ombord på Explorer of the Seas – hvor det kun er muligt at kede sig, hvis man selv gør en aktiv indsats for det.

Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt