Royal Caribbean

17.5.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (10/10) – Byferie - sendes 17.5. 2010 kl. 21.00

Rejsemagasinet handler denne gang om den mest voksende ferieform – byferie. Både når det gælder hovedstæder og mindre byer er danskerne vilde med den korte og uforpligtende ferieform, der gør,at man lige kommer væk et par dage fra dagligdagens stress og jag.

Klik for større billede


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Klaus Urbschat fra Danske Special Rejser, der fortæller om Berlin og alt det byen har at byde på. Det er virkelig blevet et interessant feriemål for danskerne. I det hele taget har hele Nordtyskland utrolig meget at byde på og nærheden til Danmark er af afgørende betydning i forhold til rejsetiden.

Jette Ward fra Visit Britain fortæller om de britiske byer, som danskerne har fået øjnene op for, fordi direkte flyforbindelser har gjort det væsentligt lettere at komme dertil. Rejsemagasinet har også besøgt byen York.

Til sidst i programmet giver Rejsemagasinet gode råd til, hvordan du hjemmefra kan booke din egen ferie. Lars Eskildsen fra Travelmarket.dk fortæller også om de faldgruber man skal være opmærksom på og giver i det hele taget masser af gode råd til byferien.

Programmet sendes første gang mandag d. 17.5. kl. 21.00

Se flere sendetider via linket herunder.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Tips til storbyferie i Berlin og Potsdam i Tyskland

12-05-2010

Campingferie 650,-
Subaru
Tamarit Parc Resort
Outwell
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt