Azamara Cruice

14.5.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Rejsemagasinet (10/12) – Camping i Danmark (3/3), sendes den 14.5. 2012 kl. 21.30 på dk4

Campingsæsonen er i fuld gang og mange har allerede sat fortelt på campingvognen og er klar til ferie. I dette afsnit af Rejsemagasinet ser vi nærmere på gode Apps til din Smartphone, når du skal på camping. Vi får også besøg af to danske campingpladser, der fortæller om nyhederne til sæsonen 2012.

Vært Anne-Vibeke Isaksen med Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark

Vært Anne-Vibeke Isaksen med Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Kurt Trynskov fra Aabo Camping og Vandland, der fortæller om en af Nordjyllands hyggeligste campingpladser, der ligger tæt på Tversted Strand og kun en halv time fra Skagen.

Søren Kleberg fra App Factory giver gode råd og tips til brug af Apps på camping. Bl.a. Danmarks mest populære camping App med alle danske campingpladser og en helt ny App til dem, der har kæledyr med på ferie.

Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark fortæller om tre spændende nyheder på en af Danmarks bedste campingpladser. Imponerende luksushytter, et nyt indendørs og tematiseret legeland og nye badehuse til teltcampister.

Programmet sendes første gang mandag den 7.5.2012 kl. 21.00 på dk4.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Camping i Danmark 3/3, Camping Apps

Rejsemagasinet har besøg af Søren Kleberg, fra App Factory, der fortæller nærmere om applikationer til smartphones. Heriblandt CampingDanmark's egne applikationer. Læs mere om Rejsemagasinet – Camping i Danmark 3/3 her

19-05-2012

Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
Outwell
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt